Workshop volwassen man-vrouw relatie (voor mannen).

Op zondagmiddag 10 september organiseer ik voor de 2e keer een workshop voor mannen met als thema: hoe creëer je een volwassen relatie met een vrouw?
Locatie: ‘s-Gravendijkwal 73a, 3021EE Rotterdam. Tijd: 13-16.30 uur. Kosten: € 85.
Voor vragen of om je aan te melden, mail me: steven@volwassen-mannelijkheid.nl of bel me: 0654308195.

De mannelijke uitdaging: volwassenheid in relaties
Het grootste probleem in relaties is dat de man onvoldoende de mannelijke polariteit inneemt.
Onvolwassen gedrag – kleine jongens gedrag zoals passiviteit, pleasing, gebrek aan verantwoordelijkheid, rebelleren, twijfelen enz. – roept in de vrouw meestal de moeder op. (Of ze wordt heel onzeker.) Je vraagt er dan om dat zij de leiding neemt. Maar als ze dat doet is er sprake van een omgekeerde polariteit en dat leidt tot allerlei onvrede en problemen.

Hoe dan wel?
In deze workshop onderzoeken we wat het inhoudt de mannelijke polariteit in te nemen. Dat mannelijk leiderschap niets met dominantie te maken heeft maar wel met stevigheid, verantwoordelijkheid durven nemen en conflicten niet uit de weg gaan. En dat komt altijd neer op het initiëren van intelligente samenwerking met de vrouw. Vrouwen wachten op dat soort mannen.
Als je daarin bedreven wordt en zo helemaal de mannelijke polariteit leert in te nemen kan zij helemaal ontspannen en echt je vrouw worden.


Relatie-checklist
Ik heb een checklist ontwikkeld waarin je kunt onderzoeken in hoeverre je huidige of vroegere relatie volwassen is/was. De relatie-checklist kun je bestellen door de knop hieronder te gebruiken. Ik stuur hem dan naar je op.