Introductie volwassen mannelijkheid:

Mannen in hun kracht zien, fier en trots op hun mannelijkheid, duidelijk in wat ze willen en verantwoordelijk in de manier waarop ze met vrouwen en de wereld omgaan, dat is wat mij interesseert.

Op zo’n avond geef ik een algemene introductie voor geïnteresseerden (telefonische aanmelding verplicht: 0654 308 195) over volwassen mannelijkheid, over mijn mannengroepen en 1-op-1 coaching. Locatie: ‘s-Gravendijkwal 73A, 3021EE Rotterdam. De avond is uiteraard gratis.

Volwassen mannelijkheid

Een volwassen man is in contact met zijn hart en weet van daaruit wat zijn koers, zijn richting is in het leven. Zo kan hij leiding geven aan zijn leven en relaties. Hij neemt verantwoordelijkheid voor wat hij doet en laat en initieert altijd intelligente samenwerking met de vrouw. Hij weet dat als hij helemaal man is, zij helemaal vrouw kan zijn. Hij staat op een gezonde manier in zijn kracht en draagt betekenisvol bij aan zijn omgeving. Hij heeft plezier in zijn leven.
Zo te zijn is voor elke man een mogelijkheid, ongeacht voorgeschiedenis of situatie.

De kern van mannelijkheid is actie

De kern van mannelijkheid is dat je leert ‘leven bij uitdaging’. Dit betekent: verantwoordelijkheid nemen voor je leven incl. werk en relaties en actie ondernemen waar dat nodig is. Klinkt simpel maar dat is het niet: we zijn allemaal meesters in het uit de weg gaan van wat er aan de orde is. Echte actie betekent altijd dat je iets anders (nieuws) doet met onbekende consequenties. Er treedt daarbij altijd angst op. Alleen de bereidheid een actieve/initiërende en lerende houding aan te nemen, waarbij je jezelf voortdurend confronteert, leidt tot volwassen mannelijkheid.

Meer informatie

Meer informatie hierover vind je op mijn website.
Over mijn mannengroepen lees je met name hier meer.
Over relatiecoaching voor man-vrouw stellen lees je hier meer.